Menu

VI SØGER: International servicetekniker

Da vi udvider vores serviceaktiviteter over hele verden, søger vi en selvstændig servicetekniker, som er ivrig efter at tage ansvar for installation, service og support af hydrauliske presser. Når først du er ombord, bliver du en del af et dynamisk team bestående af 6 serviceteknikere, der arbejder i teams eller selvstændigt. Vores nye servicetekniker bør have rejselyst og være klar til at starte snart.

Jobbet
• Forberedelse (inkl. test i vores værksted) og installation af hydrauliske presser over hele verden.
• Service (forebyggende vedligehold og fejlfinding), renovering og modernisering af hovedsageligt hydrauliske presser inden for den metalforarbejdende industri.
• Træning af kunder i daglig drift og daglig/ugentlig vedligeholdelse af installeret udstyr.
• Telefon, e-mail, og online / fjernsupport til kunder.
• Indsamle information, når du besøger kunder: såsom kvalitetsfeedback, salgskanaler og øgede servicemuligheder.
• Jobbet inkluderer rejser i Danmark og udlandet. Du skal forvente ca. 120 årlige rejsedage, nogle gange i perioder op til 4 på hinanden følgende uger.
• Når du har fået den nødvendige viden, bliver du en del af Hydraulicos 16 timer/dag kundesupportcenter.

Dine faglige kvalifikationer
Du har en relevant, faglig uddannelse, f.eks. mekaniker, industritekniker, landbrugsmaskinmekaniker, maskinmester, eller har på anden måde erhvervet dig relevant, tværfaglig, håndværksmæssig erfaring. Du har indgående erfaring i systematisk fejlfinding af hydrauliske, mekaniske og elektriske maskiner og komponenter. Interesse i og kendskab til/flair for fejlfinding og PLC-styringer vil også være en væsentlig fordel.

Dine personlige kvalifikationer
Du har pionerånd, er engageret i dit job og trives med at tage ansvar for dine egne opgaver og skabe tilfredse kunder. Du har fornemmelse for prioritet samt en systematisk tilgang til opgaverne foran dig, og du er tilpasningsdygtig, selvstændig og initiativrig. Du har stærke kommunikationsevner og kan tale med mennesker på alle organisationsniveauer. Du behersker engelske, tekniske udtryk, både skriftligt og mundtligt. Som servicetekniker er du Hydraulicos repræsentant på stedet, hvilket betyder, at du er forbindelsen mellem kunde og Hydraulico.

Hydraulico tilbyder
En spændende og udfordrende stilling med mange kontakter i et uformelt og dynamisk miljø, der giver gode udviklingsmuligheder både på det professionelle og personlige plan. Ansættelsesvilkår er attraktive og omfatter tiltalende potentiel indtjening og grundig oplæring.

Ansøgningsfrist
Da vi løbende har samtaler med kandidater, anbefaler vi, at du fremsender din ansøgning snarest. Vi besætter stillingen, når vi har fundet den rigtige person.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i dette job, send gerne din ansøgning til info@hydraulico.com.
For evt. yderligere information kan du kontakte vores Service Manager Camille Machtolff på tlf. 2249 8241.

Share this post
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Related posts

Previous
Next